TANGLED HORNS (BE)

De 90ies zijn terug van nooit helemaal weggeweest. En hoewel we dingen als Eurodance, Buffalo’s en horrorfilms uit die periode graag uit ons collectief geheugen willen wissen, zullen de bands die zonder schaamte teruggrijpen naar grunge, crossover en 90ies metal altijd welkom zijn.

Enter Tangled Horns. Kind aan huis en klaar om het kot af te breken.

bestel nu je tickets

RRRAGS (NL/BE)

Als je een band bij elkaar smijt met leden van The Devil’s Blood, Bliksem, Lords of Altamont en Astrosoniq moet je al je best doen om er niets van te bakken. RRRAGS geeft dan ook perfect wat er van hen wordt verwacht, heel lekkere psychedelische rock die zich niet schaamt voor de 70ies-invloeden, maar er ook niet in vast blijft hangen.

Een week na deze show brengen ze hun nieuwe plaat uit, dus we verwachten daar al wat materiaal van.

bestel nu je tickets

LOST BARON (BE)

Als we met genres moeten gaan smijten wordt het vrij moeilijk. Als je echter kan leven met Converge dissonantie, High on Fire heaviness, Arkangel evilness en Bolt Thrower riffs zit dat wel snor.

Nee, we weten zelf ook niet hoe zoiets werkt. Maar werken doet het.

Dit is overigens niet de eerste keer dat deze gasten op een affiche van ons staan en als het aan ons ligt ook niet de laatste keer.

 

bestel nu je tickets

Witch Piss (BE)

Witch Piss is een relatief nieuwe speler op het Belgische doom-veld. Maar met leden die hun strepen al hebben verdiend bij bands als Marche Funèbre, Drawn Into Descent, Akem Manah en Self Inflicted zijn ze momenteel al de potten aan ’t breken die doorgaans voor iets oudere bands bewaard worden.

In oktober staan ze bv. op Desertfest Antwerp, maar eerst komen ze bij ons langs.

bestel nu je tickets